Schrijf je in voor het Open Monumentencongres 15 februari 2018 | Online lezen |  Afmelden
Herita
Andrew McIntyre is onze tweede keynotespreker!
We stellen je in primeur graag voor aan Andrew McIntyre. Andrew is mede-oprichter van Morris Hargreaves McIntyre en een autoriteit in het Verenigd Koninkrijk. Benieuwd waar zijn keynotelezing over zal gaan? Lees snel verder.
Meer over Andrew
Drie razend actuele onderwerpen op het congres
Alternatieve financiering, duurzaamheid en jongerenparticipatie: als erfgoedprofessional klinken deze thema's je wellicht bekend in de oren.

Heb je nood aan nieuwe inzichten over deze thema's? Kom naar het Open Monumentencongres en laat je inspireren door de ervaringen van onze sprekers en ga met hen in gesprek!
Alternatieve financieringsmogelijkheden
Wat betekent cultureel ondernemen met aanvullende financiering nu concreet? Wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een duurzame en efficiënte fondsenwervingsstrategie?

Lydia Vandam schetst op het Open Monumentencongres het financiële parcours van M-Museum in Leuven. Deze sessie laat je nadenken over fondsenwervingstrategieën en daagt je uit om jouw ondernemersmodel in vraag te stellen. 
Lees verder
Duurzaamheid en erfgoed. Een paradox? 
Greentrack wil de ecologische voetafdruk van organisaties verkleinen. Ben je benieuwd welke kleine acties een wereld van verschil kunnen maken op het vlak van duurzaamheid?
Orphee Mariën, coördinator Greentrack Antwerpen, helpt je op weg naar een duurzaam actieplan. Ze beantwoordt al jouw vragen rond duurzaamheid en geeft je praktische tips. 
Meer Greentrack
Jongeren met een hart voor erfgoed
Lijkt het je onmogelijk om jonge kinderen te overtuigen om het kerkhof, de school, het kapelletje langs de weg of de oude molen in de buurt te onderhouden en hen fan te maken van dit soort erfgoed? Sandro Claes van PCCE Limburg overtuigt je van het tegendeel.
Meer hierover
Schrijf je in voor het Open Monumentencongres
Je kan nog tot 11 maart inschrijven voor het Open Monumentencongres. Kies uit het programma welke sessies jou het meest aanspreken en schrijf je in. Partners uit het Netwerk Open Monumenten kunnen bovendien deelnemen aan het congres aan partnertarief. Tot op 15 maart!
Ik schrijf me in
Herita
Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten van Herita. Je ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende adres: basmbehoud@ziggo.nl
 
Adres
Oude Beurs 27
2000 Antwerpen
T 03 226 31 85
E info@herita.be