Schrijf je in voor het Open Monumentencongres 1 februari 2018 | Online lezen |  Afmelden
Herita
Onze eerste keynote spreker uitgelicht
Niemand minder dan Guy Bovyn is onze eerste keynote spreker. Benieuwd waar hij het in zijn keynote over zal hebben? Wij lichten graag een tipje van de sluier...
Ik wil meer weten
Het Iers College in Leuven: een unieke congreslocatie
Al 400 jaar is het Iers College in Leuven een plek waar reflectie en kennisdeling centraal staat. Lees in dit artikel meer over de geschiedenis van Ierse Colleges, kom te weten wat het Iers College in Leuven zo bijzonder maakt en leer meer over de herbestemming van deze prachtige erfgoedparel. 
Lees meer
Zes keer Europa op het Open Monumentencongres
Je zal op het Open Monumentencongres niet om de Europese dimensie heen kunnen. Niet alleen is het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed één van de vier themalijnen van het congres, Europa komt maar liefst zes keer terug op het congres. Benieuwd hoe? Lees snel verder.
Ik ben benieuwd
Laat je op het congres verbazen door Mintlab
Tijdens een interactieve workshop leer je aan de hand van inzichten van participatief designonderzoek hoe je een 'bezoeker-centred'-plan kan opstellen. De sessie wordt gegeven door Marije Nouwen, zij is als onderzoekster verbonden aan Mintlab. Benieuwd wat Mintlab doet? Lees dan zeker verder. 
Meer over Mintlab
TEIM: Thank Europe it's Monday
Stip vanaf nu een aantal maandagen aan in je agenda want FARO en Herita organiseren in het voorjaar een aantal lezingen in het kader van het Europees Jaar van het Cultureel Erfgoed. Benieuwd waar de lezingen over gaan? Wie de sprekers zijn? En welke maandagen je nu moet vrijhouden? We vertellen je er heel graag meer over.
Meer informatie
Meer erfgoednieuws
Meer nieuws
Kalender februari 2018
Ga naar de kalender
Herita
Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten van Herita. Je ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende adres: basmbehoud@ziggo.nl
 
Adres
Oude Beurs 27
2000 Antwerpen
T 03 226 31 85
E info@herita.be