2018 belooft een inspirerend jaar te worden
HERITA
Online lezen   |   Afmelden
9 januari 2018
Nieuwsbrief voor erfgoedzorgers
open monumentencongres
Schrijf voor 17 januari in en geniet een vroegboekkorting
Mogen we jou verwachten op ons Open Monumentencongres op 15 maart?
Aarzel dan niet te lang en schrijf je voor 17 januari in om een vroegboekkorting te genieten.

We presenteren je een dag boordevol boeiende sessies rond erfgoedontwikkeling, publiekswerking en communicatie, management en financiering en het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed. Het programma vind je hier
Schrijf je in
wijziging wetgeving
Laatste kans: vul onze enquête vandaag nog in
Je hoorde ongetwijfeld al van onze sectorbrede bevraging rond de wijzigingen van de onroerenderfgoedregelgeving. Vandaag is de laatste kans om jouw mening, bemerkingen en suggesties te geven.

Je bent uiteraard ook van harte welkom op de rondetafelsessies waar we met de resultaten van deze enquête aan de slag zullen gaan. Schrijf je snel in!
Ga naar de enquête
studio omD
Laat je inspireren tijdens Studio OMD
Weet je nog niet goed hoe je Open Monumentendag dit jaar gaat aanpakken? Twijfel je over jouw communicatiestrategie? Wil je andere doelgroepen aanspreken? Of zoek je inspiratie voor jouw activiteit in het kader van het Europees Jaar voor Cultureel Erfgoed, kom dan naar Studio OMD. 
Schrijf je in
inspiratie
"Elke rondleiding is anders naargelang van het publiek"
Samen met onze partners in het Netwerk Open Monumenten willen we van elke dag Open Monumentendag maken. Om dat écht te kunnen doen, moeten de monumenten breed toegankelijk zijn.

In dit artikel lees je het boeiende verhaal van drie partners die ernaar streven hun monumenten toegankelijk te maken voor bezoekers met een visuele handicap, een functiebeperking en een autismespectrumstoornis
Lees verder
Alfabet van de erfgoedsector
Weet jij nog waar participatie echt voor staat? 
Participatie wordt in de erfgoedsector zo vaak gebruikt, dat de echte betekenis van het woord voor velen niet meer duidelijk is. Wij geven je graag meer verduidelijking bij dit begrip.
Leer meer
netwerk Open monumenten
Vijf nieuwe partners in het Netwerk Open Monumenten
Recent zijn opnieuw vijf partners toegetreden tot het Netwerk Open Monumenten. De Stenen Bergmolen in Rijkevorsel, de Oostmolensite in Gistel, B&B Gilleminus in Temse, Den Ast in Halle en het prestigieuze stadhuis van Leuven. Welkom! 
Alle partners
kalender
Op de kalender voor januari en februari

Bekijk de kalender
Herita
Met deze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van alle activiteiten van Herita. Je ontvangt deze nieuwsbrief op het volgende adres: basmbehoud@ziggo.nl
 
Adres
Oude Beurs 27
2000 Antwerpen
T 03 226 31 85
E info@herita.be